Donau 2022

REJSELIVET er i det mindste en historie værd

   

  

Oversigt

Donaukrydstogtet over dem alle er rejsen mellem Wien i Østrig og Bukarest i Rumænien. På dette populære flodkrydstogt får vi serveret hele syv lande og fire hovedstæder, mens vi nyder livet ombord på vores dejlige 4-stjernede skib.

Tag med på en tidsrejse på Donau - Europas livsnerve - og lad dig betage af det nye og gamle Europa, som roligt flyder forbi, når vi sejler gennem Østrig, Slovakiet, Ungarn, Serbien, Kroatien, Bulgarien og Rumænien og oplever de store kulturelle og økonomiske forskelle, der præger Europa. Undervejs dykker vi ned i hele fire spændende hovedstæder, når vi tager på opdagelse i Wien, Bratislava, Budapest og Beograd.

Vi har inkluderet et stort udflugtsprogram, og vores kompetente rejseleder sørger for, at vi er godt klædt på til de mange store oplevelser, der venter i land. For dem, der vil have det hele med, er der mulighed for spændende ekstraarrangementer i flere af byerne.

Ombord på det dejlige skib nyder vi helpension i restauranten og underholdning om aftenen i den hyggelige lounge. Der er god tid til at få alle oplevelser med, og vi sejler primært om dagen, så du kan nyde det smukke landskab og udsigten til Donau fra en bekvem solstol på skibets soldæk.

Skibet MS Governess

Related Images: